pamungkas TV

Click to view text only

pamungkas TV




imah
Mésér ayeuna
alat streaming pangalusna pikeun ngaganti sambungan kabel
Sarwa Alat ngidinan Anjeun pikeun Lalajo Pilem Anyar Jeung TV Tanpa langganan Bulanan?


Kalawan pamungkas TV ayeuna keur diobral di sakuliah dunya, ieu leyuran hébat lalajo pilem karesep anjeun sarta nempokeun haratis!

Urang kabeh terang kumaha frustrating tagihan sambungan kabel overpriced sarta jasa langganan tiasa.

Anjeun mayar kabel, Netflix, pilem sarta olahraga dina paménta ... eta nambihan up.

Sarta tangtu aya sadayana hardware ieu. panarima anjeun, AppleTV atanapi Firesticks, DVD Player sarta mindeng mahal Smart TV.

Ku kituna teu datangna saperti kejutan yen beuki loba jalma nu neangan langkung mirah, solusi basajan pikeun motong tagihan sambungan kabel sarta meunang leupas tina sagala hardware.

Thankfully, aya solusi pikeun jum'atan lalajo nanaon haratis!
meunang leupas tina sambungan kabel

A parusahaan ngamimitian basis AS geus datang nepi ka hiji gadget inovatif tur murah anyar nu geus ngarobah cara urang meakeun media.

Anu mana?


Hayu urang disebut pamungkas TV . Ieu mangrupakeun kotak kaayaan-of-nu-seni Imah Teater nu bisa gampang dihubungkeun jeung naon TV. Datang jeung sagalana geus dipasang na téh nepi na ngajalankeun dina menit. Taya teknis apal-kumaha diperlukeun.

Ieu mangrupakeun puseur sagala-di-hiji hiburan nu ngidinan Anjeun pikeun meunang leupas tina sagala hardware séjén anjeun sarta remotes. Sagala aktip kami nyaho anu geus tos dipasang kawas anjeun bisa nyaho tina produk kawas AppleTV, Amazon Firestick jsb Tapi aya béda utama - eta ngidinan Anjeun pikeun lalajo nanaon haratis. Kalawan henteu lalanggan tur lengkep légal.

Kumaha Dupi eta Gawé?

Ieu gampang! Ngan saukur nyambungkeun pamungkas TV kalayan sagala TV anjeun boga. Kabéh kabel anu kaasup di iket. Mencet tombol kakuatan tur rengse. Taya serius, éta sacara harfiah nyokot 10 detik sarta anjeun bisa lalajo nanaon rék.

Pamungkas TV geus ditumpes reprogrammed na redesigned eta kitu gawéna malah gampang. Téknologi pamungkas TV maluruh internet dimana éta bakal nomeran posisi jeung stream, ampir sagala acara tivi, pilem Hollywood, atanapi hirup acara olahraga rék lalajo tanpa ngabogaan salempang ngeunaan Mayar waragad rental atanapi lalanggan bulanan.

"Alat ieu disimpen kuring ton duit!"

Anjeun tiasa malah Ngepaskeun kana tipi live 24/7 kaasup ampir sakabéh saluran anjeun meunang ti parusahaan sambungan kabel lokal anjeun sarta ratusan langkung ti sakuliah dunya. Sagalana Ultra HD tangtu.

Naon hurung janten mun alus janten leres téh kanyataanana, henteu string napel. Tangtu Anjeun kudu gaduh internét jeung anu geus sababaraha bucks sabulan. Tapi anjeun teu boga deui baé? Sarta ngeunaan loading na panyangga kali. Pamungkas TV otomatis ngaluyukeun ka speed internét anjeun sangkan unggal jenis eusi bisa diawaskeun langsung. Mun Youtube jalan pamungkas TV bakal dianggo oge.


Kalawan pamungkas TV Anjeun gé mangtaun karapihan pikiran, nyaho maneh bisa lalajo nempokeun favorit Anjeun.

Tapi éta légal?

Sumuhun! Pasti. Ieu sagemblengna légal ngagunakeun anjeun teu nyimpen eusi ngan ngalirkeun. Anu mangrupa hal hébat ngeunaan eta.

Tangtosna pausahaan sambungan kabel henteu senang jeung situasi ngarah nyobian eureun pamungkas TV ti ngajual ka umum. Ku kituna eta bisa meunang balik-maréntahkeun pas, tapi pas anjeun gaduh hiji anjeun tos rengse rupa jeung bakal tiasa lalajo sagalana haratis salamina - lengkep légal.

Sabaraha eta Bade biaya Me?

Anjeun meureun nuju mikir yén alat ieu pisan mahal ... Palsu! Pamungkas TV geus ngajalankeun hiji Toko 1 meunang 1 tawaran FREE! Hiji waktu mayar - euweuh langganan, teu waragad bulanan. Parios éta!

Dimana abdi tiasa meser hiji?

Anjeun tiasa dibeuli langsung ti ramatloka parusahaan ku ngaklik dieu .
alat streaming pangalusna pikeun ngaganti sambungan kabel

Catetan: Salaku éta dina paménta kacida luhurna, urang ayeuna meuli sababaraha alat sakaligus sabab rék resell aranjeunna kalawan harga nu leuwih luhur engké. Mangga ngawenangkeun 1-2 minggu pikeun pengiriman barang.

Pamungkas TV bisa dipaké deui dina sagala nagara di dunya.

Mimitian nonton nanaon haratis ...

Ayeuna nu geus informed ngeunaan penemuan cemerlang ieu, hayu atuh ningalikeun maneh kumaha gampang éta pikeun nyetél. Sadaya kudu maneh mun geus nuturkeun 3 lengkah ieu:

alternatif sambungan kabel

Hambalan 1: Order pamungkas TV dinten ngamangpaatkeun dijual OFF 40%.

Hambalan 2: Sawaktos Anjeun nampa éta, muka iket tur sambungkeun ka sagala TV anjeun resep jeung kabel kaasup jeung mencet tombol daya. Pamungkas TV miwarang ngeunaan konci Wi-Fi Anjeun. Nunda dina tur anjeun siap balik.

Hambalan 3: Lalajo nanaon haratis ... pamungkas TV otomatis baris némbongkeun Anjeun nempokeun blockbuster atawa populér, sarta anjeun salawasna tiasa milari nanaon jeung lalajo langsung.

Di dieu Éta tip a: pamungkas TV téh kado hébat sabab bakal ngahemat everybody, anu narima eta, ton duit!

nonton tv bébas

Salaku loba jelema meuli sababaraha alat sakaligus ngarah bisa meunang deui-maréntahkeun! Ku kituna mangga ngawenangkeun 1-2 minggu pikeun pengiriman barang ".