Televizioni i fundit

Click to view text only

Televizioni i fundit
shtëpi
Bli Tani
Pajisja brilante ju lejon të shikoni filma të rinj dhe TV pa abonim mujor?

shikojnë TV falas


Me Ultimate TV tani për shitje në mbarë botën, kjo është një zgjidhje e shkëlqyeshme për të parë filmat dhe shfaqjet tuaja të preferuara!

Ne të gjithë e dimë se si mund të jenë frustruese faturat e kabllove mbiçmuese dhe shërbimet e abonimit.

Ju paguani për kabllo, Netflix, filma dhe sporte sipas kërkesës ... ajo shton.

Dhe natyrisht ka të gjithë këtë hardware. Marrësi juaj, AppleTV ose Firesticks, DVD Player dhe shpesh të shtrenjta TV të zgjuar.

pajisja më e mirë për të zëvendësuar kabllon


Pra, nuk vjen si një surprizë që gjithnjë e më shumë njerëz po kërkojnë zgjidhje më të lira dhe më të thjeshta për të ulur faturat kabllore dhe për të hequr të gjitha pajisjet.

Fatmirësisht, ekziston një zgjidhje për të kontrolluar ligjërisht çdo gjë falas!

Një kompani me bazë në SHBA ka nisur një vegël të re inovative dhe të lirë që po ndryshon mënyrën se si njerëzit konsumojnë mediat.

Çfarë është ajo?


Quhet Ultimate TV . Kjo është një kuti Home Theater që mund të lidhet lehtësisht me çdo televizor. Ajo vjen me çdo gjë që tashmë është instaluar dhe është në funksionim brenda disa minutave. Asnjë njohuri teknike nuk është e nevojshme.

Është një qendër argëtimi gjithçka-në-një që ju lejon të heqni qafe të gjitha pajisjet tuaja të tjera dhe remotes. Të gjitha aplikacionet që njohim janë tashmë të instaluara paraprakisht si ju mund ta dini nga produktet si AppleTV, Amazon Firestick etj. Por ekziston një dallim kryesor - ju lejon të shikoni falas. Pa abonime dhe plotësisht ligjore.

Si punon?

shikojnë TV falas


Është e lehtë! Vetëm lidhni Ultimate TV me çdo televizor që keni. Të gjithë kabllot janë të përfshira në paketim. Shtypni butonin e energjisë dhe bëni. Jo seriozisht, ajo fjalë për fjalë merr 10 sekonda dhe ju jeni në gjendje të shikoni çdo gjë që dëshironi.

Televizioni Ultimate ka riprogramuar plotësisht dhe redesigned atë kështu që funksionon edhe më e lehtë. Teknologjia Ultimate TV kërkon internetin ku do të gjindet dhe derdhet, pothuajse çdo shfaqje televizive, film hollywood, ose ngjarje sportive live që dëshironi të shikoni pa pasur nevojë të shqetësoheni për pagesat e qirasë ose abonimet mujore.

"Kjo pajisje më ka kursyer shumë para!"

Ju mund të akordoni edhe televizionin e drejtpërdrejtë 24/7 duke përfshirë pothuajse të gjitha kanalet që merrni nga kompania juaj kabllore lokale dhe qindra më shumë nga e gjithë bota. Gjithsesi Ultra HD sigurisht.

Ajo që duket të jetë e mirë për të qenë e vërtetë është realiteti, pa vargunë. Sigurisht që ju duhet të keni internet dhe kjo është një bucks pak në muaj. Por a nuk e keni atë gjithsesi? Dhe në lidhje me ngarkimin dhe kohërat buferike. Televizioni i fundit automatikisht përshtatet me shpejtësinë e internetit kështu që çdo lloj përmbajtjeje mund të shikohet menjëherë. Nëse Youtube punon Ultimate TV do të punojë gjithashtu.


Me Ultimate TV ju do të fitoni paqe mendore, duke ditur që ju mund të shihni shfaqjet tuaja të preferuara.

Por a është e ligjshme?

PO! Definitely. Është krejtësisht e ligjshme të përdorësh pasi që nuk kursesh përmbajtjen vetëm për transmetim. Kjo është gjëja e madhe për këtë.

Sigurisht kompanitë kabllore nuk janë të lumtur me situatën kështu që ata po përpiqen të ndalojnë Ultimate TV nga shitja e saj tek publiku. Pra, mund të kthehet prapa, por shpejt, por sapo të keni një, ju jeni plotësisht mirë dhe do të jeni në gjendje të shikoni gjithçka falas përgjithmonë - krejtësisht ligjore.

shikojnë TV falas


Sa shumë do të më kushtojë?

Ju ndoshta jeni duke menduar se kjo pajisje është shumë e shtrenjtë ... False! Ultimate TV është duke blerë një 1 ofertë FALAS 1! Një pagesë kohe - pa abonim, asnjë kosto mujore. Kontrolloje!

Ku mund të blej një?

Ju mund të blini direkt nga faqja e internetit të kompanisë duke klikuar këtu .

SHËNIM: Siç është në kërkesa shumë të larta, njerëzit tani blejnë pajisje të shumta në të njëjtën kohë pasi duan të rishiten me një çmim më të lartë më vonë. Ju lutemi të lejoni 1-2 javë për transport.

Televizioni i fundit mund të përdoret në çdo vend të botës.

Filloni të shihni ndonjë gjë pa pagesë ...

Tani që ju jeni informuar për këtë shpikje të shkëlqyer, më lejoni t'ju tregoj se sa e lehtë është të krijoni. Të gjithë ju duhet të bëni është të ndiqni këto 3 hapa:

Hapi 1: Renditni Ultimate TV sot për të përfituar nga shitja 40% OFF.

kuti e fundit televizive
Hapi 2: Kur ta merrni, hapni paketën dhe lidheni atë me çdo televizor që dëshironi me kabllot e përfshira dhe shtypni butonin e energjisë. Ultimate TV pyet për çelësin wi-fi tuaj. Vendoseni dhe jeni gati për të shkuar.

Hapi 3: Shikoni çdo gjë falas ... Televizioni i fundit do t'ju tregojë automatikisht shfaqje të mëdha ose të njohura, dhe gjithmonë mund të kërkoni ndonjë gjë dhe shikoni menjëherë.

Ja një tip: Ultimate TV është një dhuratë e mrekullueshme sepse do të shpëtojë të gjithë, që e merr, një ton të parave!

Si shumë njerëz blejnë pajisje të shumta në të njëjtën kohë që të mund të kthehen-porositën! Pra, ju lutemi të lejoni 1-2 javë për transport. "